Kontoret hos Vitus Reiser

Om Vitus Reiser

Velkommen til en verden av gode reiseopplevelser i godt selskap!

Reiser for voksne

Vitus Reiser arrangerer reiser for voksne. Aktive og sosiale voksne, som har lyst til å lære nye steder og mennesker å kjenne. Reisene våre spenner vidt geografisk sett, men alle reiser har fokus på det kulturelle, historiske, gastronomiske og sosiale innholdet. 

Vi tilbyr gruppereiser med norsktalende reiseledere, og tilbudet er stort. Du finner alt fra flyreiser i Europa til cruise, langtidsreiser og store rundreiser til både kjente og mer ukjente reisemål. 

De beste minnene

Mange av livets beste minner kommer fra gode reiseopplevelser, og de mest minne­verdige opplevelsene får vi ofte sammen med andre. Vi legger derfor stor vekt på felles­skapet på reisene våre. Å kunne dele livets gode stunder med andre er viktig. 
 
På reisene våre tilstreber vi en gjennomtenkt, gjennomført og gjennomsiktig kvalitet. Noen reiser kan ved første øyekast virke dyre, men vi velger ofte å inkludere så mye i prisen at man bare kan lene seg tilbake, nyte reisen og fokusere på å få med seg hjem i bagasjen så mange minneverdige øyeblikk som mulig. Du får med andre ord mye for pengene. 

Kulinarisk kultur

At reise er å spise. Det ligger mye kultur i et lands kjøkken. Vi vet at både mat og drikke betyr mye når man reiser – det er faktisk en like stor del av opplev­elsen som alt det andre. På reisene våre gjør vi mye for å få lokale gastronomiske opplevelser. Derfor smaker vi gjerne på landenes egen høst og drar ofte på vin- eller ølsmaking. Vi spiser sushi i Japan, nyter tradi­sjonell tapas i Spania og dykker ned i Italias vidunderlige matkultur
 
Maten er selvfølgelig bare én ingrediens i et lands kultur, og det er alltid en masse historie, natur og severdig­heter som skal oppleves. På en Vitus-reise opplever du de største og mest kjente severdighetene, men vi gjør også en dyd ut av de mindre kjente – men minst like store – opplevelsene.  

Navnet Vitus

Vi har latt oss inspirere av Vitus Bering – en oppdagelsesreisende som i likhet med gjestene våre var en eventyrer i hele sitt liv.

Mer enn 40 år med glade gjester

Hos Vitus Reiser er vi stolte av vår lange historie. De første bussene våre trillet ut på Europas veier i 1973, i 1987 lettet våre første flyreisende, og i 1992 kom elvecruisene til. Gjennom alle år har vi fokusert på å levere gode opplevelser til den voksne reisende.
 

Vitus Reiser – Ett norsk reiseselskap 

Vi er ett uavhengig norsk reisebyrå som samarbeider med Vitus Rejser i Danmark. Vitus Rejser Danmark er en selveiende stiftelse. Vi drar fordel av 40 år med gode, innholdsrike reiser til gode priser, men vi gjør det på norsk.​
På kontoret vårt i Norge sitter dedikerte medarbeidere med lang bakgrunn i norsk reiseliv. Vitus Reiser er et selvstendig norsk firma. 

Hvem er vi?

Håvard Moldskred -Daglig leder:

Håvard har vært med på å bygge opp andre norske turoperatører i Norge. Han er sunnmøring og er opptatt av at prisen skal være god for kunden. Håvard har sendt hundrevis av grupper på tur ut i den store verden og har en unik teft på hva kunden vil ha. Etter mange år i reiselivet ringte Håvard til Lasse og sa det rett ut: «Det her kan vi gjøre bedre enn de andre » Veien var kort til Lasse sitt tidligere arbeidsted Vitus Rejser i Danmark som ville bli med på dette. Dermed fikk vi 40 års erfaring med booking og logistikk systemer på kjøpet. Har du en forening som skal på tur, så ta en snakk med Håvard, han vil sørge for at din gruppe får ett spesielt godt tilbud. 

Lasse Borch -  Produksjonssjef: 

Lasse er en kunstner når det kommer til å produsere reiser. Han begynte sin karriere som reiseleder i Russland mens han studerte russisk i St Petersburg. Han kom hjem i 2008 og har siden den tid produsert reiser i hele verden, men har sin store lidenskap for operareiser, vin og gastronomi reiser. Etter ett par år i Trondheim har nå Lasse tatt med seg hele familien til Bergen. 

Veronica Lokøy -  Marketing og administrasjonssjef:

Veronica er den som til enhver tid har god oversikt på alt som foregår i alle avdelingene og er super effektiv. Hun har flere roller og er blant annet vår marketing og kontor sjef. Hun har tidligere vert bosatt i København og Oslo. Veronica sørger for at kontoret er et skritt foran og at gjestene til enhver tid kan få ett godt innblikk i alle våre reiser i alle kanaler. Veronica har flere års erfaring med reiseliv både nasjonalt og internasjonalt. Veronica's favoritt reismål er Italia og Spania

Ida Lie Sætre - Reiselederkoordinator og produkt manager. 

Ida er den sikre hånd på kontoret som sørger for at alle detaljene er på plass før reisen går avsted. Hun sørger for at våre gjester og reiseledere har all nødvendig informasjon. Ida har bachelor grad i administrasjon og har stålkontroll på informasjonsstrømmen fra våre mange samarbeidspartnere i den store verden. Er det plass i kalenderen tar hun gjerne en tur som reiseleder til favorittlandet Italia. 

Cecilie N. Enæs - Travel Consultant

Er stolt Bergenser med stor reiselyst. Cecilie er tidligere reiseleder og utdannet i New York med bachelor i internasjonal markedsføring. Smilet er aldri så langt unna hos Cecilie og hun er den første til å hjelpe våre gjester både på kontoret og i telefon. Hun sørger for at du som kunde alltid får en hyggelig og tvers igjennom profesjonell hjelp. 

 

Medlem av

  • Danmarks Rejsebureau Forening, medlemsnr. A0044. 
  • Rejsegarantifonden i Danmark, medlemsnr. 197. 
  • DK-CVR-nr. 59 92 56 28