Calpe

Om Vitus Reiser

Velkommen til en verden av gode reiseopplevelser i godt selskap!

Reiser for voksne

Vitus Reiser arrangerer reiser for voksne. Aktive og sosiale voksne, som har lyst til å lære nye steder og mennesker å kjenne. Reisene våre spenner vidt geografisk sett, men alle reiser har fokus på det kulturelle, historiske, gastronomiske og sosiale innholdet.

Vi tilbyr gruppereiser med norsktalende reiseledere, og tilbudet er stort. Du finner alt fra flyreiser i Europa til cruise, langtidsreiser og store rundreiser til både kjente og mer ukjente reisemål.

De beste minnene

Mange av livets beste minner kommer fra gode reiseopplevelser, og de mest minne­verdige opplevelsene får vi ofte sammen med andre. Vi legger derfor stor vekt på felles­skapet på reisene våre. Å kunne dele livets gode stunder med andre er viktig.

På reisene våre tilstreber vi en gjennomtenkt, gjennomført og gjennomsiktig kvalitet. Noen reiser kan ved første øyekast virke dyre, men vi velger ofte å inkludere så mye i prisen at man bare kan lene seg tilbake, nyte reisen og fokusere på å få med seg hjem i bagasjen så mange minneverdige øyeblikk som mulig. Du får med andre ord mye for pengene.

Vin og mat

Kulinarisk kultur

At reise er å spise. Det ligger mye kultur i et lands kjøkken. Vi vet at både mat og drikke betyr mye når man reiser – det er faktisk en like stor del av opplev­elsen som alt det andre. På reisene våre gjør vi mye for å få lokale gastronomiske opplevelser. Derfor smaker vi gjerne på landenes egen høst og drar ofte på vin- eller ølsmaking. Vi spiser sushi i Japan, nyter tradi­sjonell tapas i Spania og dykker ned i Italias vidunderlige matkultur

Maten er selvfølgelig bare én ingrediens i et lands kultur, og det er alltid en masse historie, natur og severdig­heter som skal oppleves. På en Vitus-reise opplever du de største og mest kjente severdighetene, men vi gjør også en dyd ut av de mindre kjente – men minst like store – opplevelsene.

Reisebetingelser

Reisebetingelser

Leter du etter våre reisebetingelser?

Her finner du mer informasjon om våre avbestillingsregler, bagasje, forsikringer, regler rundt endringer på reisen og priser, pass, visum, vaksinasjoner, kundens plikter, reklamasjon og nødtelefon.

Vi anbefaler at du gjør deg kjent med reisebetingelsene før du bestiller en reise slik at du er klar over hva som forventes av deg og hva du kan forvente av oss.

Les reisebetingelsene her!

Mer enn 40 år med glade gjester

Hos Vitus Reiser er vi stolte av vår lange historie. De første bussene våre trillet ut på Europas veier i 1973, i 1987 lettet våre første flyreisende, og i 1992 kom elvecruisene til. Gjennom alle år har vi fokusert på å levere gode opplevelser til den voksne reisende.

Vitus Reiser – Ett norsk reiseselskap
Vi er ett uavhengig norsk reisebyrå som samarbeider med Vitus Rejser i Danmark. Vitus Rejser Danmark er en selveiende stiftelse. Vi drar fordel av 40 år med gode, innholdsrike reiser til gode priser, men vi gjør det på norsk.​

På kontoret vårt i Norge sitter dedikerte medarbeidere med lang bakgrunn i norsk reiseliv. Vitus Reiser er et selvstendig norsk firma.

Les mer om Vitus Reiser her

Erfarne, norsktalende reiseledere

Geografilærere, historikere, journalister og globetrottere

Reiseledernes bakgrunn spenner vidt, og som mennesker er de like forskjellige som de mange reisemålene våre. De er likevel alle spesielt udvalgt for at kunnskapene og personligheten deres skal matche med det reisemålet du har valgt. Reiseledernes individuelle personlighet og kunnskaper tilfører reisen et ekstra krydder som bidrar til å gjøre reiseopplevelsen din til noe helt spesielt. De har selvfølgelig reiselysten og de gode fortelleregenskapene til felles. Alle er de svært bereist og brenner etter å videreformidle sin interesse for og kjærlighet til reisemålet.

Les mer her