Erfarne, norsktalende reiseledere

En god reiseleder = en god reise

Gjestene våre stiller – med rette – høye krav til en reiseleder. Hos Vitus Reiser vet vi hvilken betydning reiselederen har for en god reise. Derfor må man igjennom litt av et nåløye for å bli reiseleder hos oss. I tillegg til store kunnskaper om sine reisemål må man ha en rekke viktige sosiale egenskaper. Reise­lederen bidrar oftest til å samle gruppen og har ofte stor innflytelse på den gode stemningen. Den gode stemningen hjelper gjestene våre som regel godt på vei. En reiseleder skal være litt av en multikunstner. Den ene dagen historiker, personlig shopper og språklærer, den neste dagen botaniker, levende bykart, apoteker og vinkjenner – og så skal han eller hun også helst kunne skjenke en kopp kaffe uten å søle. Hos Vitus Reiser har vi en stab av Norges beste reiseledere.

Den levende reisehåndboken

Når du velger en ferie med reiseleder, får reisen din en ekstra dimensjon: Du tilegner deg spesialviten om reisemålet, dets historie og lokale muligheter uten å sitte med nesen i en reisehåndbok. Nyt i stedet landskapet som passerer forbi, eller kikk opp på den vakre bygningen mens fortellingene og anekdotene finner vei til ørene dine og skaper minner for livet. På noen av reisene våre benytter vi oss av lokale norsktalende reiseledere. De bor i området, snakker språket og har makeløs lokalkjennskap.

Reiseleder på langtidsreiser

På langtidsreisene våre møter du også alltid norsktalende reiseledere, som er med for å hjelpe, ordne med hyggelige arrangementer og lede de spennende utfluktene. Reise­lederen har en daglig treffetid da du kan komme innom og få hjelp eller en liten prat. Reiselederen er ofte ansvarlig for flere Vitus-grupper samtidig og kan derfor godt ­være på utflukt mens du nyter en fridag på hotellet. Du vil likevel alltid kunne få fatt i reiselederen din hvis det skulle bli nødvendig.

Reiseleder på hele reisen eller på reisemålet?

Under presentasjonen av de enkelte reisene benytter vi oss av to forskjellige formuleringer for å beskrive typen av reiselederservice.

Norsktalende reiseleder på hele reisen

Her møter du reiselederen allerede på flyplassen, og reise­lederen er med på hele reisen fra A til Å.

Norsktalende reiseleder på reisemålet

På disse reisene møter du reiselederen ved ankomst til reisemålet, og deretter er reiselederen med på hele reisen.

Ønsker du å bli reiseleder?

Ta kontakt på reiseledere@vitusreiser.no