5 hyggelige langtidsferier i solen.

Drømmer du om sol, varme og avslapning? Langtidsferier på solrike destinasjoner gir deg muligheten til å oppleve nye kulturer, utforske fantastiske landskap og nyte livet i et roligere tempo. Enten du ønsker å tilbringe dagene på hvite sandstrender, vandre gjennom sjarmerende landsbyer, eller smake på lokale delikatesser, finnes det utallige muligheter for en minneverdig langtidsferie. Vi har samlet fem av de mest hyggelige og populære destinasjonene for deg som vil nyte livet under solen. Klar for å finne ditt neste ferieparadis?

Calpe – Langtidsferie Deluxe.

Calpe har blitt ett stadig mer populært feriemål for norske turister. Med sin vakre beliggenhet, fine vandrestier og ett hotell i toppklassen, er dette virkelig en perfekt base for ett langtidsopphold i solen. Calpe er en trivelig liten fiskerlandsby, med historie helt tilbake til romertiden, og den kjente klippen i byen, er ett yndet turmål.

Beliggenheten til vårt hotell er rett ved stranden, med nærhet til strandpromenaden, gamlebyen og ett stort utvalg av gode restauranter. Hotellet holder også en meget god standard, med store suiter og terrasser, med vakker sjøutsikt. Rundt hotellet har vi alt man trenger av butikker og tjenester.

Calpe er også det perfekte utgangspunkt for flere spennende utflukter. Spesielt storbyene Valencia og Alicante er populære utflukter med mye spennende historie, kultur og arkitektur. Calpe ligger også nær til den «norske» byen Altea og den sagnomsuste landsbyen Guadalest.

Gran Canaria – Arguineguin Park

Få steder har like godt klima som Kanariøyene. Med sin plassering utenfor kysten av det afrikanske kontinentet, er dette en yndet destinasjon for de som ønsker seg solfylte dager. Vårt hotell ligger i den populære fiskerlandsbyen Arguineguin, som er kjent for ett stort norsk miljø, og sitt stabile vinterklima. Denne byen som ligger på sørsiden av øyen, har ett bredt tilbud med butikker, restauranter og strender.

Flere har også fått øynene opp for den unike variasjonen som Gran Canaria tilbyr, med flotte vandreturer, vakre fjellformasjoner i innlandet og den grønne nordsiden. Vår reiseleder vil kunne vise deg hvor du finner de flotteste stiene og utkikkspunktene i området. Også på denne turen er det inkludert hyggelige utflukter, hvor vi blant annet besøker den pittoreske havnebyen Puerto de Mogan.

Nord Makedonia og Ohridsjøen.

Ikke så kjent som de andre destinasjonene på listen, men likevel en fantastisk destinasjon for den som ønsker å nyte en langtidsferie i solen. Dette innsjølandskapet er vakkert innrammet av de omkringliggende fjellene, og er en region med lang historie og enestående natur. På denne langtidsferien kan man kombinere avslappende dager i varmen, med ett spennende utfluktsprogram til flere historiske steder.

Hotellet vårt ligger i den sjarmerende gamlebyen, hvor man kan utforske oldtidsruiner og amfiteatre. Prisene i Makedonia er svært overkommelige, og befolkningen er gjestmilde og trivelige. Vår reise inkludere også middager, hvor vi kombinerer smakfulle måltider på vårt hotell sitt flotte kjøkken, med kulinariske opplevelser på gode lokale restauranter, både i Ohrid og Skopje.

Sorrentohalvøya og Amalfikysten.

Vår reise til den vakre Sorrentohalvøya er en reise gjennom tiden. Sorrento har vært ett yndet tilholdssted for kjente forfattere som Ibsen og Dickens, og dette er en region som er bergtagende i sin naturlige skjønnhet. Naturen er spektakulær med vinmarker, oliven lunder og bratte klipper som stuper ned i det asurblå Middelhavet.

Fra vår base i Sorrento er det kort vei til noen av de mest kjente historiske og kulturelle attraksjonene i Italia. Våre reise inkluderer flere spennende utflukter til kjente destinasjoner som Pompeii og Napoli. Her kommer vi nær på historien og arkeologiske skatter. Regionen er også kjent for sine fantastiske mattradisjoner, og på denne reisen kan man oppleve store kulinariske opplevelser.

Albufeira og Algarve.

Med over 300 solskinnsdager i året, er Algarve kysten ett fantastisk reisemål for den som ønsker seg deilige dager i solen. Algarve har ett mildt klima året gjennom, og er kjennetegnet av den vakre, okerfargede kysten i det som er Portugal sin sørligste provins.

I Albufeira bor vi på ett vakkert hotell med utsikt over den betagende gamlebyen. Hotellet har en avbalansert stemning, noe som gjør det til en perfekt destinasjon for langtidsreisende. Det går også en gratis shuttlebuss til gamlebyen fem ganger om dagen. På denne reisen er det inkludert både frokost og middag hver dag, og det er også inkludert fine utflukter til kjente og kjære severdigheter i området. Vi besøker blant annet Tavira, Faro og en lokal olivenfarm.