Viktig informasjon

Hvilke av Vitus Reiser turer er kansellert?
Alle turer til alle land med avreise progressivt 14 dager frem i tid.

Ble din reise forkortet?
Den 16. mars kom våre siste gjester som var på tur med oss tilbake til Norge. Alle våre grupper hadde reiseleder og verter på plass, og de er nå alle trygt hjemme.
I henhold til pakkereiseloven har vi som arrangør en forpliktelse til å hjelpe våre reisende med å finne nye hjemreiser. I denne ekstraordinære situasjonen har vi dog ingen plikt til å dekke kostnadene for nye billetter, eller krav om refusjon for deler av pakkereisen som ikke er brukt. Eventuelle krav må rettes til ditt reiseforsikringsselskap. Minner om at samtlige som har kommet hjem har 14 dagers karantene.

Har du en bestilling med avreise med Vitus Reiser?
Reiserådet fra UD gjelder inntil videre. Det innebærer at vi dessverre må kansellere alle våre turer progressivt 14 dager frem i tid, og inntil reiserådet opphever. Gjelder dette deg vil du få refundert alle innbetalte beløp.
Alternativt kan du uten gebyr endre reisen til en senere dato eller annen destinasjon. Ring oss gjerne, så hjelper vi deg i valget.
Du vil uansett bli kontaktet, men håper på forståelse på at det kan ta noen dager da pågangen er stor.

Har du en bestilling med avreise mer enn 14 dager frem i tid?
Reiser som ligger mer enn 14 dager frem i tid går foreløpig som oppsatt. Vi kan forsikre om at vi alltid tenker på våre gjesters sikkerhet og alltid følger myndighetenes råd. Vårt råd er å ha tålmodighet og avvente situasjonen. Velger du likevel å avbestille din reise er det våre ordinære avbestillingsvilkår som gjelder. Dersom du ønsker å avbestille, send oss dette skriftlig på epost: info@vitusreiser.no.

*) Varigheten av reiserådet betyr i praksis at reisene kanselleres 14 dager frem i tid. 3. april vil reiser t.o.m. 17. april kanselleres. Gjelder reiserådet f.eks. 14. april, vil dette bety at reiser t.o.m. 28. april kanselleres.

Hold deg oppdatert
Det er viktig å holde seg oppdatert på situasjonen. Følg med i de oppdaterte rådene fra myndighetene. Det kan du gjøre her:

Folkehelseinstituttets reiseråd:
https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus

Utenriksdepartementets reiseråd: https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/reiserad_land/id2589040

Utenriksdepartementets informasjon om reiseråd og koronavirus: https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/korona_info/id2691821

Oppdatering fra World Health Organization (WHO) om koronaviruset: https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/korona_info/id2691821

Uansett hvor man reiser så anbefales det av Utenriksdepartementet å registrere reisen sin så blir man kontaktet av UD i tilfelle en alvorlig hendelse. Man registrerer seg her: https://www.reiseregistrering.no


Denne siden oppdateres fortløpende.
Sist oppdatert 16.03.2020 kl. 12.00