Langtidsferier i Solrike Spania: 6 Fantastiske Destinasjoner

Er du på jakt etter den perfekte langtidsferien under den spanske solen? Spania er kjent for sitt fantastiske klima, rik kultur og deilige mat, og tilbyr utallige muligheter for en minneverdig ferie. Her er ti utmerkede hotell som gir deg muligheten til å nyte livet i sakte tempo, omgitt av skjønnhet og komfort.

Hotel Indalo Park, Costa Brava

Hotel Indalo Park i Santa Susanna, på vakre Costa Brava, er det perfekte valget for en avslappende langtidsferie. Hotellet ligger bare en kort spasertur fra stranden, og tilbyr moderne fasiliteter som flere svømmebasseng, en spa-avdeling og daglige aktiviteter. Santa Susanna er en sjarmerende kystby kjent for sin avslappede atmosfære og vakre strandpromenade. Her kan du tilbringe dagene med å sole deg, bade i det klare Middelhavet og nyte spennende utflukter til flotte kulturbyer som Barcelona og Girona.

Hotel Alay, Costa del Sol

Hotel Alay i Benalmadena kombinerer moderne komfort med en førsteklasses beliggenhet ved marinaen. Dette stilfulle hotellet tilbyr rom med sjøutsikt, utmerkede spisesteder og et stort utvalg av fritidsaktiviteter. Benalmadena er kjent for sine vakre strender og gode klima. Hotellets nærhet til marinaen gir deg enkel tilgang til det rike utvalget av barer, kafeer og butikker langs havneområdet

Hotel Suitopia, Costa Blanca

Suitopia Sol y Mar Suites Hotel i Calpe tilbyr en luksuriøs opplevelse med spektakulær utsikt over Middelhavet. Hotellet har romslige suiter, flere svømmebasseng, et toppmoderne spa og direkte tilgang til stranden. Calpe er kjent for sin imponerende klippe, Peñón de Ifach, som reiser seg majestetisk over byen. Dette området er ideelt for de som ønsker en ferie fylt med velvære, da hotellet også tilbyr et bredt utvalg av helse- og skjønnhetsbehandlinger. Utforsk de historiske gatene i gamlebyen, nyt lokale sjømatretter og oppdag de mange naturstiene som omgir området.

Hotel Best Semiramis, Tenerife

På den vakre øya Tenerife finner du Hotel Best Semiramis, et førsteklasses hotell som tilbyr en fantastisk utsikt over Atlanterhavet. Hotellet har alt du trenger for en komfortabel langtidsferie, inkludert spa, treningssenter, flere restauranter og rom med privat balkong. Tenerife er kjent for sitt milde klima året rundt, noe som gjør det til et perfekt reisemål for å unnslippe vinterkulden. Besøk Teide nasjonalpark, opplev det pulserende nattelivet i Playa de las Americas, eller ta en avslappende tur langs de mange strendene og buktene som pryder øya.

Marina de Nerja, Costa del Sol

Marina de Nerja tilbyr et idyllisk opphold med sine vakre leiligheter som ligger nær stranden. Nerja er kjent for sine spektakulære klipper, krystallklare vann og den berømte Nerja-grotten. Leilighetene gir deg muligheten til å nyte en hjemmekoselig atmosfære samtidig som du har enkel tilgang til stranden og sentrum. Utforsk Balcón de Europa, et utkikkspunkt med fantastisk utsikt over havet, og nyt den avslappede atmosfæren i denne pittoreske kystbyen. Nerja tilbyr også et variert utvalg av restauranter og kafeer som serverer alt fra tradisjonelle spanske retter til internasjonal mat.

Hotel Bahia Tropical, Costa Tropical

Hotel Bahia Tropical i Almunecar er et flott sted for en langtidsferie, med sin utmerkede beliggenhet ved stranden og romslige fasiliteter. Hotellet har et flott bassengområde, spa-tjenester og flere restauranter som tilbyr både lokale og internasjonale retter. Almunecar har en rik historie og er kjent for sine gamle festninger, vakre botaniske hager og det livlige fiskemarkedet. Byen ligger også nær Sierra Nevada-fjellene, noe som gir deg muligheten til å kombinere strandliv med fjellturer. Nyt de kulturelle attraksjonene, som den romerske akvedukten, og opplev den ekte andalusiske sjarmen i Almunecar.