Costa del Sol Langtidsferie · Hotel Puerto Marina · Fra Sandefjord

Torp, Sandefjord
22 Dager

Bli med til Spanias Solkyst med over 300 årlige solskinnsdager, lange strender og rolig tempo. Det er skrudd ekstra opp for velvære med opphold på 4-stjerners hotell i balkongrom. På reisen er det inkludert lekker halvpensjon med vin, spennende utflukter og norsktalende reiseleder.

Selv om byene langs Costa del Sol nesten henger sammen, byr de på vidt forskjellige opplevelser. Når man river ut tre uker av kalenderen, er det viktig at man finner det riktige reisemålet. Det har vi funnet i Benalmadena på herlige Hotel Puerto Marina, vest for Málaga på Costa del Sols smale kyststripe og direkte ut mot...

Bli med til Spanias Solkyst med over 300 årlige solskinnsdager, lange strender og rolig tempo. Det er skrudd ekstra opp for velvære med opphold på 4-stjerners hotell i balkongrom. På reisen er det inkludert lekker halvpensjon med vin, spennende utflukter og norsktalende reiseleder.

Selv om byene langs Costa del Sol nesten henger sammen, byr de på vidt forskjellige opplevelser. Når man river ut tre uker av kalenderen, er det viktig at man finner det riktige reisemålet. Det har vi funnet i Benalmadena på herlige Hotel Puerto Marina, vest for Málaga på Costa del Sols smale kyststripe og direkte ut mot Middelhavet.

Benalmadena ligger i hjertet av Costa Del Sol og er enormt populært, men om vinteren er det roligere, og det er god tid til en hyggelig stund med morgenkaffen. Her finner du både strand- og byliv, og mange muligheter for opplevelser på spennende udflukter til noen av Andalucias store severdigheder, men også på hotellet er det mange aktiviteter. Sitt ned med en god bok, spaser rundt blandt alle butikkene, tapasbarer eller besøk en av mange lokale restauranter som serverer deg god fersk fisk.

Når solen skinner fra en skyfri himmel, og man hører havets bølger slå rytmisk inn mot land, forstår en godt
hvorfor Benalmadena blir mer og mer populært. Ett hyggelig, behagelig og solrikt avbrekk med avlappende opplevelser, bort fra mørketiden i Norge. 
 

Kort Spania - Andalucía Costa del Sol - Langtid

Datoer og priser

Vennligst vent mens vi finner datoer og priser

Tillegg pr. person

Swimming Pool View
1.995,-
Dobbelt som enkeltrom
4.995,-

Inkludert i prisen

 • Fly Sandefjord/Torp-Málaga t/r
 • Transfer lufthavn-hotell t/r
 • Alle skatter og avgifter 
 • 21 netter på Hotel Purto Marina
 • 21 x frokost
 • 21 x middag
 • Orienteringstur i lokalområdet
 • Utflukt til Málaga
 • Utflukt til Mijas
 • Utflukt til Gibraltar
 • Norsktalende reiseleder 

Bemerkninger

Ekstraarrangement bestilles sammen med reisen (min. 15 deltakere).
 

Dagsprogram

1. dag: Ankomst til Costa del Sol

Vi flyr fra Sandefjord/Torp med Norwegian direkte til Málaga. I lufthavnen blir vi ønsket velkommen av vår norske reiseleder og kjører deretter til Benalmadena – vårt hjem på Solkysten. Om kvelden nyter vi middag på hotellet, som alltid serverer en variert og lekker buffé. 

Kveldsstemning i Benalmadena.

Kveldsstemning i Benalmadena.

2. dag: Costa del Sol 

Om formiddagen arrangerer reiselederen en hyggelig liten spasertur i lokalområdet, så vi raskt kan lære å kjenne det. Her får vi masse praktiske råd og gode tips til langtidsferien. Samtidig blir det informert om hvilke dager de inkluderte utfluktene foregår på.

Marina Benalmadena.

Marina Benalmadena.

3.-22. dag: Opphold på Costa del Sol

I løpet av oppholdet arrangerer hotellet nesten daglig forskjellige aktiviteter og har stadig kveldsunderholdning. Reiselederen tilbyr også flere ekstraarrangementer. 

På reisen er følgende utflukter inkludert:

Utflukt: Picassos fødeby Málaga 
Vi tar en spennende heldagstur til Andalusias nest største by Málaga. Málaga er en flott storby med en lang historie og mange interessante severdigheter. Byen har fått et stort oppsving etter innvielsen av Picassomuseet, som er innredet i et fint gammelt rikmannspalass. H.C. Andersen har også besøkt Málaga, noe vi ser på skulpturen i sentrum. Vi kjører helt opp til Gibralfaro-festningen og nyter den imponerende utsikten over både den travle havnen og selve byen. Etter byrundturen avslutter vi med tid på egen hånd i sentrum. Foruten Picassomuseet kan vi anbefale et besøk i Picassos fødehus på Plaza de la Merced eller kanskje et besøk på Thyssen-Museet. Reiselederen viser gjerne vei.

Utsikt over Malaga.

Utsikt over Malaga.

Utflukt: Den hvite byen Mijas
Deilig halvdagstur til den sjarmerende landsbyen Mijas, som ligger vakkert til oppe i fjellene nord for Fuengirola. På byvandringen, med trapper og bratte brosteinsbelagte smug, kommer vi forbi de vakre hvitkalkede husene med fargestrålende patioer i tradisjonell andalusisk byggestil. Av og til ser vi esler, som stadig blir benyttet som transportmiddel i den idylliske byen. Overalt oser det av atmosfære i det historiske kvarteret, med spor av arabisk innflytelse. Vi nyter den fabelaktige utsikten over landskapene med Middelhavet i horisonten.

Den hvite vakre byen Mijas.

Den hvite vakre byen Mijas.

Utflukt: Gibraltar
På grunn av den svært strategiske beliggenheten har Gibraltar alltid vært en omstridt klippe, som atskillige ganger har vært erobret, men i de siste 300 årene har den vært på britiske hender. Vi nyter livet i Gibraltar med den livlige Main Street, der de fleste forretningene ligger. Gibraltar er et tollfritt område, der man særlig med fordel kan kjøpe sigaretter og brennevin. Den flotte plassen Casemates Square er stedet der man møtes på de mange utendørskafeene og drøfter verdenssituasjonen over en pint øl. Velg deretter å oppleve mer av byen på egen hånd med tid til shopping, eller bli med reiselederen en tur opp til naturreservatet The Rock. Derfra er det et vidunderlig utsyn mot både Afrika og innover Spania. Her stifter vi også bekjentskap med Europas eneste aper – de halvtamme, frekke Gibraltar-apene, og det er mulig å besøke dryppsteinshulen St. Michaels, som var innredet som hospital under andre verdenskrig. Turen til The Rock koster 22 euro og skal betales direkte til reiselederen.  

Utflukt til Gibraltar.

Utflukt til Gibraltar.

Forbehold for endring i rekkefølgen av utfluktene.

På reisen er det følgende ekstraarrangement:

Ekstraarrangement: Granada og Alhambra
Flott kjøretur gjennom det andalusiske opplandet til den vakre byen Granada, som ligger vidunderlig til mellom to høydedrag ved foten av Sierra Nevada-fjellene. Til fots utforsker vi den fortryllende byen fylt med historie, hyggelige gater og plasser. Deretter har vi litt tid på egen hånd til å gå en oppdagelsestur i gamlebyen eller til å kikke inn i den vakre domkirken før vi skal på omvisning på Alhambrapalasset. Her opplever du en majestetisk skjønnhet med enestående kongelige gemakker, intime patioer, den berømte løvegården og det idylliske sommerpalasset Generalife. Praktfulle blomsteranlegg, roser og fontener, som tatt ut av eventyrene i Tusen og én natt.

Alhambra.

Alhambra.

22. dag: Hjemreise

Avreise fra Málaga med Norwegian direkte til Sandefjord/Torp mitt på dagen.  

 

Hotellinformasjon

Hotel MAC Puerto Marina****
VisSkjul

Hotellet har en perfekt beliggenhet i det populære området rundt Benalmadenas livlige marina med butikker og restauranter, og bare 2 minutters gange fra stranden og promenaden. Det er utendørsbasseng og gratis Wi-Fi overalt på hotellet samt rom med klimaanlegg og satellitt-TV. Alle rom har romslige balkonger eller terrasse med bord og stoler, hvor du kan nyte livet.

Rommene er på 25 kvadratmeter og har safe, minibar med et utvalg av gratis velkomstdrinker, skrivebord, garderobe samt et eget bad med hårføner og gratis badeprodukter. Rommene med bassengutsikt er flott renovert og har utsikt mot bassengområdet.  

God frokostbuffé og varierte gode middager i restauranten. Hotellet har egen bar, underholdning med show og levende musikk de fleste av kveldene.

Les mer om hotellet her

Værelse på hotellet.
Værelse på hotellet.
Bassengområdet og hagen med utsikt mot stranden og marinaen.
Bassengområdet og hagen med utsikt mot stranden og marinaen.
Deilig sted på hotellet for en kopp kaffe.
Deilig sted på hotellet for en kopp kaffe.
Baderom.
Baderom.
Den fantastiske middagsbuffeten.
Den fantastiske middagsbuffeten.