Gran Canaria langtidsferie i Arguineguín · Fra Bergen

Bergen, Flesland
22 Dager

Ferie i solen med luksus i hver detalj.

I november 2019 åpner Arguineguín Park, en boligpark med til sammen 263 ferieboliger, leiligheter fullt møblert og med alt du trenger for å nyte et perfekt opphold på Gran Canaria. Ideelt for lengre opphold, Arguineguín Park er ditt beste alternativ hvis du ønsker å nyte et av verdens beste klimaer.

Arguineguín er en kanarisk fiskerby langs sørkysten av Gran Canaria. Og nå får vi mulighet til å bo i nye og moderne leiligheter.  I motsetning til turistbyene Playa del Inglés og Puerto Rico er byen en levende fiskerlandsby hvor lokalbefolkningen lever side...

Ferie i solen med luksus i hver detalj.

I november 2019 åpner Arguineguín Park, en boligpark med til sammen 263 ferieboliger, leiligheter fullt møblert og med alt du trenger for å nyte et perfekt opphold på Gran Canaria. Ideelt for lengre opphold, Arguineguín Park er ditt beste alternativ hvis du ønsker å nyte et av verdens beste klimaer.

Arguineguín er en kanarisk fiskerby langs sørkysten av Gran Canaria. Og nå får vi mulighet til å bo i nye og moderne leiligheter.  I motsetning til turistbyene Playa del Inglés og Puerto Rico er byen en levende fiskerlandsby hvor lokalbefolkningen lever side om side med turister og mange skandinaver. Klimaet er kanskje verdens beste, og om en setter pris på utvalget av nyfanget fisk og skalldyr, er der mange muligheter. Arguineguín og Patalavaca er perfekt for deg som ønsker en avkoblende ferie, flotte turmuligheter og et behagelig klima.

Området har lyktes i å beholde sin sjarm, og den kanariske hverdagen er der fortsatt. Arguineguín er så pass populært blant nordmenn at den gjerne kalles "Den norske byen". Tidlig hver morgen kan en se fiskebåtene komme inn med dagens fangst. Så kan du hver dag nyte fersk fisk på en av byens restauranter. Er du glad i shopping, kan du kanskje gjøre et kupp på markedet – det skal være det beste på hele Gran Canaria og er populært.

 

Datoer og priser

Vennligst vent mens vi finner datoer og priser

Tillegg pr. person

Enkeltrom
8.995,-

Inkludert i prisen

  • Fly Bergen-Gran Canaria t/r
  • Transfer lufthavn-hotell t/r
  • Alle skatter og avgifter
  • 21 netter i Arguineguín på Arguineguín Park ****
  • Byvandring i Arguineguín
  • Båttur til Mogan
  • Utflukt til Las Palmas
  • Fjelltur til Norskeplassen
  • Norsktalende reiseleder

 

Dagsprogram

1 dag : Anokomst til Gran Canaria, Arguineguin

Vi flyr direkte fra Bergen om ettermiddagen med Norwegian. Kort busstransfer fra Las Palmas til vårt flotte leilighetshotell som vi skal nyte de neste 22 dagene.

Her serveres fersk sjømat hele uken - Arguineguin.

Her serveres fersk sjømat hele uken - Arguineguin.

2 - 21 dag: En fin kombinasjon av avslapning og til på egenhånd, samt flotte utflukter

De neste ukene skal vi nyte det flotte hotellet og alt det som Arguineguin har å tilby. Vi er nå kommet godt på plass, og reiseleder vil informere om de flotte utfluktene som vi skal være med på.

Flotte spaserturer i nærområdet. Her med "hjertøya".

Flotte spaserturer i nærområdet. Her med "hjertøya".

22. dag: Hjemreise

Da er vårt opphold over for denne gang, og vi vender nesen hjem mot Bergen igjen. Velkommen igjen.

 

Inkluderte utflukter:

Byvandring i Arguineguín:
Med reiselederen blir vi kjent med byen vi skal bo i de neste tre ukerne. Reiselederen orienterer om de mange mulighetene i den skjønne fiskerbyen. Vi går gjennom sentrum og passerer blant annet den norske sjømannskirken.

Båttur til Mogán:
I dag skal vi oppleve Gran Canaria fra sjøsiden når vi tar båt fra Arguineguín. Turen tar ca. 1 time. Du kan nyte lunsjen din på en av de mange hyggelige restaurantene i Mogán, hvor du også kan oppleve en ekte fiskerlandsby.

Den sjarmerende fiskerlandsbyen Mogan.

Den sjarmerende fiskerlandsbyen Mogan.

Las Palmas
Las Palmas er hovedstaden på Gran Canaria. Med buss kjører vi på formiddagen fra hotellet. Vi skal oppleve byens severdigheter med vår norske reiseleder. Vi går gjennom den flotte gamlebyen før det er tid til lunsj og fri tid på egen hånd til å nyte byen. Her er mange shoppingmuligheter og trivelige kafeer og restauranter.  Stranden i Las Palmas, Las Canteras (se bilde), er viden kjent, og går for å være en av Europas mest kjente bystrender. Den to kilometer lange stranden består av finkornet, gyllen sand og ligger rett ved strandpromenaden og bebyggelsen, noe som gjør den ekstra populær.

Las Palmas.

Las Palmas.

Fjelltur til «Norskeplassen»
Fjellturen er en klassiker blant nordmenn som bor og besøker Gran Canaria. Den er ikke lang og ikke spesielt hard, men en tur som mange har et kjært forhold til. Hele veien er det flott utsikt og fra toppen på (ca 250 meter slakk stigning) er det god utsikt i alle retninger. Mot nord strekker flate vidder seg så langt øyet rekker mot Montaña de Tauro i det fjerne.
Mot sør løper blikket ned til Puerto Rico, som med sine mange hvite bygninger står i slående kontrast til de grønne og brune åsryggene.
Vest- og østover er det vidt utsyn over et utall åsrygger, hav og fjellandskaper uten spor av sivilisasjon.

Fjelltur i vakre omgivelser.

Fjelltur i vakre omgivelser.

 

Hotellinformasjon

Arguineguin Park ****
VisSkjul

Vi skal bo på det helt nye (ferdigstilt 2019) Arguineguín Park.

Arguineguín Park ligger sør på Gran Canaria, i Arguineguín, hvor det er nesten 365 soldøgn i året, og hvor gjennomsnittstemperaturen er på 23 ºC.
Leilighetene ligger i et rolig boligområde, 10 minutters gange fra Las Marañuelas-stranden, hovedstranden i Arguineguín. De ligger også svært nær Anfi del Mar og Patalavaca, to turistområder med alt av tjenestetilbud: supermarkeder, restauranter, barer og strender.

Leilighetene er fordelt på 14 bygninger på 5 etasjer hver, med grønne fellesområder og to svømmebasseng, bassengbar og barnebasseng.
Boligkomplekset har supermarked og restaurant.
Både i konstruksjonen og i innredningen har man anvendt materialer av høy kvalitet. Det er svært romslige leiligheter som inneholder alt du trenger for å føle deg hjemme, og alle har store terrasser slik at du også kan være utendørs.

Leilighetene:
Leilighet med to soverom, en med dobbeltseng og en med enkeltseng. Stue med spiseplass, åpen kjøkkenløsning og to bad, fordelt på 86 kvm. Stor terrasse på 24 kvm, med bord, stoler og hengekøyer.

Se video fra Agruineguin Park her:

 

Arguineguin Park - Leilighet.
Arguineguin Park - Leilighet.
Arguineguin Park - Bad.
Arguineguin Park - Bad.
Arguineguin Park - Soverom.
Arguineguin Park - Soverom.
Basseng området.
Basseng området.