Gardasjøen med Verona og Venezia · Fra Oslo

Oslo, Gardermoen
5 Dager
 •     Bo sentralt i Garda by
 •     Opplev Verona og Venezia
 •     Spennende utflukter langs Gardasjøen

I Garda finner du alt du kan forvente av et ekte italiensk feriested. Vi bor på et av de mest populære hotellene ved Gardasjøen – vårt stamhotell Continental.

Gardasjøen og Garda er og blir en sann italiensk klassiker! Gardasjøen er Italias største innsjø og et av landets mest populære reisemål. Det er der riktig gode grunner til. De omkringliggende fjellene gir le og et deilig mildt klima. Naturen er betagende, og de mange gamle byene ved bredden er hyggelige...

 •     Bo sentralt i Garda by
 •     Opplev Verona og Venezia
 •     Spennende utflukter langs Gardasjøen

I Garda finner du alt du kan forvente av et ekte italiensk feriested. Vi bor på et av de mest populære hotellene ved Gardasjøen – vårt stamhotell Continental.

Gardasjøen og Garda er og blir en sann italiensk klassiker! Gardasjøen er Italias største innsjø og et av landets mest populære reisemål. Det er der riktig gode grunner til. De omkringliggende fjellene gir le og et deilig mildt klima. Naturen er betagende, og de mange gamle byene ved bredden er hyggelige og atmosfærefylte. Stemningen i Garda by er rolig og avslappet. Her finner du smale gater, en livlig og pittoresk promenade ved sjøen og masser av små fiffige steder. Hotellet vårt ligger rolig til og kun 100 meter fra bysentret.
På reisen er det inkludert masser av gode opplevelser, og det er halvpensjon på reisen. Vi har inkludert utflukter til flere av de omkringliggende byene ved sjøen, til Romeo og Julies Verona, og så skal vi selvfølgelig ta en båttur på den vakre Garda. 
 

Kart over Garda.

Datoer og priser

Vennligst vent mens vi finner datoer og priser

Tillegg pr. person

Enkeltrom
995,-
Ikke A-kort medlem
1000,-

Inkludert i prisen

 

 • Fly Oslo-Verona tur/retur
 • Transfer lufthavn-hotell t/r
 • Alle Skatter og Avgifter
 • 4 netter på Hotel Continental***
 • 4 × frokost 
 • 1 × lunsj (1. dag) 
 • 4 × middag (1.-4. dag)
 • Byrundtur i Garda
 • Utflukt til Malcesine og Riva
  • Båttur på Gardasjøen
 • Utflukt til Verona
 • Utflukt til Venezia
 • Norsktalende reiseleder 

Dagsprogram

1. dag: Garda by

Om morgenen flyr vi til Verona. Vi er fort på hotellet, hvor vi får lunsj. Etter lunsj går vi en liten tur i Garda; vi ser de mange spennende smugene med bueganger, forretninger og boder. De gamle husene i maleriske farger ligger i vakker harmoni, og århundrenes gang kan merkes overalt i byen. Ved sjøpromenaden, som domineres av fargerike utendørsrestauranter, kan man følge livet på promenaden og ute på sjøen. Resten av ettermiddagen er på egen hånd. 

Nydelig promenade i Garda.

Nydelig promenade i Garda.

2. dag: Den nordlige Gardasjøen, borg og byer

Langs den østlige siden av sjøen kjører vi til Malcesine, som rommer mange minner fra byens stolte fortid. Etter et kort opphold i Malcesine skifter vi transportmiddel og tar en av de mange turbåtene via Limone og Torbole til sjøens nordligste by, Riva. Et par timer blir vi i den fine gamle byen, med en historie som er både lang og spennende. Det blir god tid til lunsj på egen hånd. På vei tilbake kan du eventuelt gå av bussen litt før Garda og spasere det siste stykket hjem til hotellet.

Havneområdet i Riva.

Havneområdet i Riva.

3. dag: Venezia

Har man ikke vært i Venezia, er dette en enestående sjanse. 
Alle bør oppleve byen minst én gang i livet. På ca. to timer kjører vi til Venezia, der gatene er erstattet av kanaler og husene er bygd på pæler. Blant mye annet blir byen kalt Adriaterhavets dronning. Vi starter med å ta båt til den berømte Rialtobroen. Her er masser av boder på selve broen og i smugene som grenser opp til den. Lunsj på egen hånd, før vi til fots fortsetter til den berømte Markusplassen. Deretter har vi tid på egen hånd, da du evt. kan besøke Markuskirken, Dogepalasset eller kanskje et glassblåseri? Sist på ettermiddagen drar vi fra San Marco til parkeringsplassen og kjører retur til Garda. 

Venezia.

Venezia.

 

4. dag: Verona

Vi besøker Verona, Romeo og Julies by, som bare ligger 30 kilometer fra Garda. Byen skal oppleves til fots. Vi ser Piazza delle Erbe, Julies balkong, den fornemme gågaten og naturligvis den gamle romerske arenaen på Piazza Bra (entré ikke inkludert). Og kanskje en av de mange fortausrestaurantene frister til et besøk? 

Julies berømte balkong.

Julies berømte balkong.

5. dag: avreise

 Morgenen er fri til å gjøre de siste innkjøp. Utpå formiddagen kjører vi mot flyplassen i Verona. 

 

Hotellinformasjon

Hotel Continental ***
VisSkjul

Dette hotellet er en sann klassiker hos Vitus Reiser. Sjarmerende og rolig beliggenhet i en parklignende hage med svømmebasseng og liggestoler, kun 100 meter fra bykjernen i Gardas bueganger, butikker og fristende barer. Det er ca. 200 meter til sjøpromenaden.
 
Hotellet har heis, bar og oppholdsrom. Vi spiser alltid godt på Continental, der kokken ofte bruker årstidens lokale grønnsaker. Her får man virkelig prøvd smaken av det riktige norditalienske kjøkkenet! Det er valgfrie menyer til hovedmåltidene, og frokosten er bedre enn man normalt kan forvente i Italia. Alle dobbeltrom har balkong eller terrasse mot hagen, TV, safe, minibar og bad med dusj og hårføner. Enkeltværelser har samme fasiliteter, men vender bort fra hagen og er uten balkong.